1U subotu 25.01.2014. godine zapoćelo je natjecanje u proljetnom dijelu Hrvatskih stolnoteniskih liga u sezoni 2013/2014. Na rasporedu su bile utakmice sedmog kola.

U prvoj muškoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi - Zapad dugoselski stolnotenisaći gostovali su u Jastrebarskom kod drugoplasirane ekipe STK Jaska i izborili uvjerljivu pobjedu rezultatom 4:0. Po jednu pobjedu zabilježili su Tomislav Maraković, Matej Murat i Luka Martinek. Četvrti bod osvojio je naš par Maraković - Murat. Ovom pobjedom Dugoselci su zasjeli na drugo mjesto tablice Prve Hrvatske stoilnoteniske lige - Zapad.

Dugoselske stolnotenisaćice ugostile su također ekipu STK Jaska iz Jastrebarskog drugoplasiranu ekipu prve Hrvatske lige - Zapad za žene, no na žalost sa puno manje uspjeha od muških kolega. Dugoselke su pretrpjele poraz rezultatom 4.2. Bodove za Dugo Selo izborila je Ana Murat i naš par Murat - Šantek. Uz njih dvije za ekipu je nastupila i Anamarija Tominac.

Četvrta ekipa koja nastupa u trečoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi ugostila je ekipu STK Klek iz Ogulina i nakon neizvjesne borbe Dugoselci su slavili rezultatom 4:3. Junak utakmice bio je Luka Dragun koji je izborio dvije pojedinačne pobjede. Po jednu pobjedu ostvarili su Ivan Matić i Gabrijel Petrović.

Pripremio: Zvonko Pokas

23

cult